Wednesday, 13 February 2013

Monday

Maanantai ei aina ole se mukavin päivä viikosta. Tällä viikolla maanantai alkoi aivan väärällä jalalla. Koko aamu oli yhtä sähellystä ja kaikki meni pieleen. Kun rämmin loskassa bussipysäkille, oli ketutustaso aika korkealla. Päivä kuitenkin piristyi jo kun bussissa luin Iltalehdestä , että Emppu-koiranpentu pääsee leikkaukseen! (Juttua tuntemattomille linkki tässä: http://www.iltalehti.fi )Koulun jälkeen kipitin kiltisti Itiksen kirjastoon hakemaan varaamaani aineistoa eli espanjan harjoituskirjaa. Lisäksi huomasin riemukseni, että Lainan päivän kunniaksi kirjasto myi poistolevyjä naurettavaan 0,20€ hintaan. Nappasin siis mukaani tämän ja menin tiskille maksamaan sen ja varaukseni. Tiskin takana oleva kirjastonhoitaja kuitenkin ilmoitti, että maksu pankkikortilla ei onnistu. Meinasi jo naama mennä mulla vähän surkeaksi, kun hän jo lisäsikin perään, että hän kuitenkin antaa minulle levyn ja varaukseni tällä kertaa ilmaiseksi. Jee jälleen kerran kiitos ihana Itiksen kirjasto!

Kirjastosta matka tietenkin jatkui sujuvasti shoppailemaan Itikseen, ja pari kivaa löytöä teinkin.

Kengät DinSkosta - aitoa nahkaa ja alennuksessa vaan 44,90! <3

Oranssi neule H&M:stä

Raitapaita H&M:stä. 
Kuvan lookki on eilisen smart casual pukukoodin mukainen outfit Elinkeinotreffeille.Kävin myös tsekkaamassa Puotinharjun uuden Fidan, joka muutti meitä lähemmäs tuohon Alepan viereen jokin aika sitten. Sieltä mukaan tarttui tämä laukku ja rannerenkaat sekä myös kiva seilorihenkinen neule ja vihreä silkkipaita, jotka tulette näkemään myöhemmin.


Illalla käytiin vielä IKEAssa tuhlaamassa hieman lisää rahaa esimerkiksi baarijakkaraan ja kenkätelineeseen ja tähän uuteen makuuhuoneen lamppuun.


Sisustuksen makuun päässeenä sitten innostuin myös koristelemaan meidän maailmankartan jouluvaloilla. Aika söpö, eikös?


Loppuilta vietettiin sohvalla ja nautittiin lasilliset skumppaa.

Seuranamme Patrick Bateman - wait what?

Nyt lähen salille kohottamaan kuntoa. Hasta la vista!

xoxo Hennah

No comments:

Post a Comment

me loves comments