Friday, 15 March 2013

Laukussani

Olen puolivahingossa alkanut keräilemään laukkuja (ja kenkiä) kuten varmaan puolet naisista, ja tämä ajaa poikaystäväni hulluuden partaalle. Kuultuani kysymyksen "eikö noista jotain voisi viedä kirpparille?" nyt jo melko usein, kävin läpi laukkuni ja totesin, että ei voi. Ne muutamat mistä olen kyennyt luopumaan on viety kirpparille aikaa sitten ja loput ovat kaikki korvaamattomia. 
Ajattelinkin nyt toteuttaa pienen postaus sarjan lähipäivien/viikkojen aikana, jossa esittelen laukkuvalikoimani pienissä erissä. Tässä ensimmäisessä postauksessa esittelen eilen käytössä olleen laukkuni ja sen sisällön.

Tämä musta, iso luottolaukku on hankittu muutama vuosi sitten Seppälän alennusmyynnistä, ja se on ollut mukana jo vaikka missä. Muistan ainakin kantaneeni tätä mukanani melkein koko kesän, kun olin Itävallassa kesätöissä. Laukussa on tosi kätevät hihnat, lyhyt ja pitkä ja se on niin iso, että sinne mahtuu koko elämä ja vähän enemmänkin. Parasta laukussa on sivutaskut, joissa kulkee kätevästi esim ipod tai kännykkä, ja on koko ajan saatavilla. Rakkauden jäljet näkyvät, nauhat repsottavat miten sattuu, mutta ainakin se tuo laukulle vähän persoonallisuutta. Olen myös customoinut laukkua tarvittaessa ruseteilla tai muilla koristeilla. Rakas rakas laukkuni.

 Ja sitten se sisältö.  Tässä on aika tyypillinen valikoima tavaraa, jota kannan mukanani.

-Silmälasit
-Kofeiinitabletteja (menin eilen kahdeksaan kouluun)
-Penaali
-Kirja, tällä kertaa John Greenin The Fault in our Stars
-iPod ja kuulokkeet, jotka on vähän kärsineet Neron käsittelyssä
-Seeprapenaali täynnä Stabiloita
-Juotavaa, eilen Frezza-kahvi
-Lompakko, tietenkin
-Kalenteri ja pari irtokynää jotka näyttää olevan peräisin duunista, oops
-Hanskat, koska aamulla on vielä niin kylmä
-Avaimet
-Aurinkolasit, onneksi ne on jo tarpeen!
-Puuteri
-Hiuspinni
-Sytkäri
-Särkylääkettä

Mitä teiltä löytyy aina laukusta?xoxo Hennah
2 comments:

 1. Hahahaa, mä olen saanut ihan samanlaista kommenttia! :D Mäkin tein tuommoisen postauksen jossa tyhjensin laukkuni mutta siellä oli kyllä vähän muutakin kuin ne "luottokamat"... käy kurkkaamassa! :)

  http://shoppingkviini.blogspot.fi/2013/01/whats-in-my-bag.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. miehet ei vaan ymmärrä :D joo sulla oli vähän enempi tavaraa, mut johtuu varmaan ihan siitäkin et mä vaihdan laukkua joka toinen päivä niin siinä ne turhat vähän karsiutuu

   Delete

me loves comments