Wednesday, 10 April 2013

Ulkomailla

Eilen piipahdettiinkin ihan ulkomailla asti!
Sain talvella Viking Linen lahjakortin huhtikuulle ja kun eilen mulla ja Markuksella sattui olemaan yhteinen vapaapäivä, päätettiin käyttää tilaisuus hyväksemme ja suunnata Tallinnan päiväristeilylle.

Värikkäät drinkit menomatkalla. Kuten taustalla näkyy, laiva oli lastattu mummoilla ja vaareilla.


Kannella oli nätistä auringonpaisteesta huolimatta aika tyhjää, kovin lämmin kun ei vielä ollut.


 Rento safarihenkinen matka-asu.
Kaikki paitsi kengät H&M:ltä (ylläri ylläri)Oltiin päätetty ylevästi mennä syömään johonkin hienompaan ravintolaan, kun olisi kerrankin ollut varaa, mutta koska laiva ei seiso turhan kauan Tallinnan satamassa, jätettiin se sitten seuraavaan kertaan, kun on enemmän aikaa ja mentiin - minnes muualekaan kuin Vapianoon. Ja se kannatti, koska Virossa sai vielä sesonkipastaa merenelävillä, jota en viimeksi Suomessa päässyt maistamaan. Vapianon seinämaalaukset vaan on niin oikeassa.

Käytiin myös muutamassa vaateliikkeessä, joissa kuolasin yhden jos toisenkin jutun perään, mutta jätin kuitenkin vaatteet kiltisti kauppaan sillä olin jo menomatkalta löytänyt laivalta jotain, johon halusin sijoittaa...

Nimittäin tämän! Escadan Taj Sunset -kesätuoksun, jonka loppumista ehdin juuri tuoksupostauksessa harmitella. Ja iso pullohan sitä sitten tietenkin lähti mukaan. Me happy!

Mitäs muuten tykkäätte isommista kuvista? 
Hyvää pikkulauantaita kaikille!

xoxo Hennah

2 comments:

  1. rakkaudella siskoni: värjää hiuksesi <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mitä, eiks tää kaksvärinen ookaan trendikäs? ==)

      Delete

me loves comments