Friday, 31 May 2013

Hei me lennetään!


Heipähei, täällä sitä ollaan perillä Maltalla ja nyt on luvassa useampi posti matkan varrelta, vaikka superhidas läppärini pistääkin kovasti vastaan.

Lähdettiin siis kotoa maanantaiaamuna kello liian aikaisin parin yö- ja iltavuoron jälkeen ja suunnattiin lentokentälle koiran ja superpainavien matkalaukkujen kanssa. Lentojen kanssa kaikki sujui onneksi ongelmitta, Nero oli rauhallisesti, laukut löysi perille ja lennot oli ajoissa. Lisäksi  meillä kävi tuuri lentokentällä ja lähtöselvitystiskillä oli kassakone rikki, joten Nero pääsi ilmaiseksi kyytiin.

//Hi guys, we are now in Malta and there will be few posts from our journey to here, even when my super slow laptop seems to be against that.

We left from home way too early on Monday morning and drove to the airport with the dog and our very heavy bags. Everything went well with the flights: Nero was very calm in the plane, our bags arrived with us and the flight was on time. We were also very lucky, because the cash register wasn't working on the check-in desk, Nero got to fly free of charge.

Vähemmän virkeenä lentokentällä ihan liian aikasin. Onneks Red Bull on keksitty. 
//A little tired on the airport. Thank God there's Red Bull.

Ja johan alko piristyä, kun energiajuoma alko vaikuttaa. 
//And the energy drink kicks in - feeling much better.


 Meidän laukkuja ei kukaan uskalla varastaa!
//Nobody dares to steal our bags!

Lentoasua en todellakaan miettinyt ulkonäön kannalta vaan koitin lähinnä kerrospukeutua niin, että matkalaukku vähän kevenisi. Mutta ei se sitten lopulta niin pahalta näyttänytkään, vai?
//The outfit for the flight wasn't really thought to be very fashionable, I was just trying to put as many layers on as possible, so that the luggage wouldn't be so heavy, but in the end it didn't look that terrible, or? 

Hat: H&M
Vero Moda: Jacket
Pullover: H&M
Pants: H&M
Bag: H&M
Shoes: Vagabond

 Lähtövalmiina!
//Ready to go!

Koneenvaihto Kööpenhaminassa. 
//Waiting for the connecting flight in Copenhagen.
Päästiin turvallisesti perille Müncheniin ja seuraavassa postauksessa tulee sitten kuvia Saksasta!
//We got safely to Munich and the next post will be all about Germany!

xoxo Hennah

No comments:

Post a Comment

me loves comments