Thursday, 20 June 2013

Blue Lagoon

Kuten tarkkasilmäiset saattoikin huomata, hehkuttelin täällä lauantaina sunnuntain reissua, mutta mihinkäs ne kuvat jäi? Sattui semmoinen kämmi, että lisäilin fotot facebuukkiin ja unohdin kokonaan ladata ne tänne! Mutta tässä ne nyt olis! Elikkäs osallistuimme risteilylle, joka seilasi Maltan rannikkoa pitkin isommalle naapurisaarelle Gozolle, missä kierreltiin muutama tunti ja sen jälkeen oli luvassa uintia ja aurinkoa Sinisellä laguunilla, joka sijaitsee Maltan pienimmällä asutulla saarella, Cominolla tai siis sen edustalla. 

//As some of you might have noticed, I was on Saturday very excited about Sunday, but the photos never seemed to come. That is because of my mistake; I uploaded the pics to FB and forgot to upload them here too. But here they are! So we went on a cruise ship, that took us to see the coastline of Malta, brought us to the sister island Gozo and then to Comino, which is the smallest inhabited island of Malta, where we got to swim in the famous Blue Lagoon.

Tässä meidän paatti. Valinta oli vaikea, koska risteilyjä teki niin moni laiva, mutta valittiin tämä, koska laiva oli kaunis ja ohjelma kuulosti parhaalta. Kapteeni kertoili matkalla mitä missäkin oli ja oli aika hauska tyyppi. //It was hard to choose a ship because there were so many companies doing these cruises, but we chose this, because the ship was pretty and the program seemed the best. The capitan was a funny guy, who told us all the time what we could see and where we could see it.


Matka alkaa. Jänskäääää.
//The journey begins, so exciting!

Laiva on lastattu turisteilla. Vähän liiankin usealla...
//The ship was a little too full though..
..ja se tietty vähän harmitti.
//..which was a shame.

Mutta muut unohtui kun näki nää maisemat!
//But we forgot about that when we saw this!Crystal lagoon
Täällä on kuulemma filmattu jotakin leffoja, kuten Monte Criston kreivi, Troija ja joku Jamppa Bondi, joista mitään en oo nähnyt. Jos joku muu on niin kurkkikaas näkyykö tuttuja maisemia.
//Several movies have been filmed here, like The Count of Monte Cristo, Troy and one of the James Bond movies, but I haven't seen any of them. If you have, try to look if you see familiar surroundings.


 Pyörittiin tosiaan välissä taas Gozolla..
//And then we drove around Gozo again.. Gozolta meidät tuli hakemaan pikaveneellä tämmönen siisti äijä, joka vei sitten meidät Siniselle Laguunille.
//From Gozo this cool guy picked us up with a speedboat and took us to Blue Lagoon.

Menossa mukana oli tietenkin laivakoira. Tää olis meidän Tiitukselle oikea duuni.
//He had a cute sailor dog. This would be a good career for our Tiitus.

Ja jos siellä sataa vettä ja on harmaata niin kannattaa lopettaa kuvien katselu tähän. Nyt tulee nimittäin ne "haha olkaa kateellisia" - kuvat.
//If there is a bad weather where you are, then stop looking now. Here come the photos that are supposed to make you feel envy.

Kun kerran laivalla ollaan niin rommi(kola) lienee oikea juoma.
//When on a ship, you should drink rum (and coke) seems to be the right drink.


Iskikö kateus?
//Feeling envious?

;)

xoxo Hennah

No comments:

Post a Comment

me loves comments