Wednesday, 17 July 2013

Kaksi kaunista

Ruotsalaisia turisteja täältä Maltalta ei puutu, mutta eräs ruotsalainen vaateketju loistaa poissaolollaan. Nimittäin H&M. Siis ihan oikeasti, täällä ei ole H&M:ää. Kyseisen muotiliikkeen suurkuluttajana tämä oli minulle tietysti aikamoinen shokki. Lisäksi, kun sähköpostiin päjähtää tämän tästä jonkilaista newsletteriä siitä mitä kaikkea kivaa uutta onkaan myynnissä ja miten halvalla viimeisiä aletuotteita viedään, niin aika ilkeältä tuntuu. H&M on vaan mulle aina ollut se turvallisin ja edullisin paikka ostaa: tiedän mitkä koot sopii ja hinnat on kevyemmät kuin esim. Bershkassa, Zarassa ja Mangossa, jotka täältä löytyy. Äsken sitten jossain hetkellisessä hulluudessa päätin kurkata, mitäs kivaa uudessa syysmallistossa on... VIRHE. Siellä se nimittäin sitten oli:

Se täydellinen kaulaketju, jota olen etsinyt koko kevään jokaikisestä kaupasta ilman tulosta. Ja heti kun olen täällä niin se ilmestyy vakioputiikin hyllylle. Saatoin valuttaa kyyneleen. Jos ei näitä enää elokuussa löydy, kun palaan, niin saatan tehdä jotain epätoivoista...

Toinen itkun arvoinen juttu on tämä hamonen. Meinasin jo keväällä hankkia tämän, mutta koot oli loppu, niinpä hame jäi kummittelemaan mieleeni ja mielikuvitukseni keksi tietysti noin 100 eri asuyhdistelmää sen kanssa. Nyt tietenkin kokoja olisi taas ja alessakin se on. Maailma on niin epäoikeudenmukainen!

Onko teillä jotain mitä olette etsineet ikuisuuksia?

xoxo Hennah

No comments:

Post a Comment

me loves comments