Tuesday, 13 August 2013

Hyvästi terveellinen elämä, tervetuloa loma

Täällä kirjoittelee onnellinen lomalainen! Virallisesti loma alkoi sunnuntaina, mutta otettiin varaslähtö lomailuun viettämällä perjantai jo lomatyyliin nukkumalla pitkään, syömällä hyvin sekä nauttimalla auringosta, shoppailusta ja illanvietosta Vallettassa.

Aamu starttasi naapurikorttelin vohvelikahvilassa, jossa seurasimme suu auki paikan henkilökuntaa, jotka olivat kuin suoraan 2 Broke Girls -sarjasta!


Illalla suunnattiin Vallettaan ja päjähdettiin keskelle viinifestivaalia, jossa tyydyttiin kuitenkin nauttimaan juoman sijaan vain tunnelmasta, sillä maistelu oli aika tyyristä.Barrakka-puutarhasta ajettiin hissillä alas Waterfrontille, jossa onnistuttiin saamaan ilman varausta Cravesta eturivin paikat!


 Kuvissa vain aperitiivi ja jälkkäri koska nälkä sai hotkimaan itse ruoat niin nopeasti ettei kamera pysynyt perässä.Hyvät paikat terassilla varmisti meille hienot näkymät sataman ilotulitukseen, joka itseasiassa maksoi meille 30euroa, sillä se vähän venähti, jonka takia missasimme bussin ja jouduimme tulemaan taksilla kotiin. No, ehkä sitä kerran kesässä...

xoxo Hennah

No comments:

Post a Comment

me loves comments