Sunday, 20 October 2013

Royals

En ole koskaan ollut mikään super Dolce&Gabbana fani (vaikka kaapista löytyykin feikkivyö vuosimallia -06), mutta nyt osui silmään nämä tämän syksyn/talven kuvat ja rakastuin näihin ihan täysillä. Siis kattokaa nyt miten upeita juttuja! Kultaa, kimallusta, ihanan sävyistä punaista ja sitten noi kuosit, kruunut ja jättikorut. Aaaaa I'm in love.
Tykkäättekö?

xoxo Hennah

//I'm in love with Dolce&Gabbana's fall/winter collection. Do you like it?

2 comments:

  1. Mä en ole kanssa koskaan ennemmin syttynyt erityisesti D&G:n vaatteista, mutta viime mallistot on ollut ihan rakkautta! Niin ihanan italialaisia naisia ja vaatteet on todella naisellisia. Etenkin merkin kukkakuosit ja pitsivaatteet on kolahtaneet täysin. Vielä kun itsellä olisi mahdollisuus semmoisia ostella ;) Olit liittynyt lukijakseni ja löysin sitä kautta blogisi. Kaunis ulkoasu ja ihana blogi muutenkin! Liityin myös sun lukijaksi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siellä on selvästi ryhdistäydytty! Ennen ne oli jotenkin turhan mielikuvituksettomia.. Nyt vaan siis rahaa säästämään. :D Sun blogi on tosi kiva ja mielenkiintoinen, eksyin tosiaan sinne ja liityin samantien lukijaksi :) Ja kiva kuulla että kolahti toisinkin päin ja tervetuloa!

      Delete

me loves comments