Monday, 21 October 2013

the galaxy sings your song & tonight I sing along

Jihuu nyt olis sitten syyslomaviikko! Ja mulla on hurjat kolme päivää _oikeasti_vapaata_!! Lomalla olisi ohjelmassa Markuksen äidin vierailu ja turistioppaana toimimista, aamupalabuffet, duunin pippalot (vihdoinkin), retki Nuuksioon ja no - töitä tietenkin. Lisäksi pitäisi varmaan alkaa hermoilla reissuun lähdöstä: mummi nimittäin sanoi minulle tänään puhelimessa, että "eihän siihen teidän reissuun ole kuin reilu viikko enää" ja siinä sitten vasta hoksasin, että tottahan tuo puhuu ja mä en ole edes selaillut yhtään matkaopasta vielä!! Eli siis ystävät hyvät, jotka olette siellä käyneet: 
KAIKKI LONTOO-VINKIT TÄNNE HETI! Kiitos.


 Jacket, scarf, bag: 2nd hand
Necklace: Bijou Brigitte
Shoes: Jeffrey Campbell
Everything else: H&M

Asusta ei suuremmin sanottavaa, tuommonen vapaapäivän pikavarustelu. Glitter-litat pääsi pitkästä aikaa jalkaan ja olin taas hämmentynyt siitä, miten hyvin näillä askel kulkee. Juoksin ratikkaankin ja ehdin hyvin enkä kaatunut, joten aikamoiset superkengät näiden täytyy olla. (mutta siihen hintaan saakin olla).

Onko kukaan muu syyslomalla tällä viikolla?

xoxo Hennah

//I'm so happy to have three whole days off this week! So many plans: we'll get a guest, visit Nuuksio national park & eat Finland's best breakfast and I also have to work but get to party before. So pretty great week coming. And look at my beautiful Lita shoes!


p.s. tässä teille vielä maanantaipäivää piristämään maailman söpöin koiran kieliNo comments:

Post a Comment

me loves comments