Monday, 25 November 2013

Oh I should feel like a polar bear

Sunnuntaina ehdittiin tehdä pikavisiitti ihanaan Porvooseen, ennen kuin kutsu kävi ja oli otettava suunta kohti duunia. Mitäs me Porvoossa? Eipä sen kummempaa kuin esiteltiin tälle mun ulkomaan tuliaiselle Suomen historiaa. Harmi, että retki jäi niin lyhyeksi, olisin mielelläni käynyt jokaisessa ihanassa puodissa ja istunut hörppimään kuumia juomia johonkin tunnelmallisista kahviloista. 

Päivän asuna toimi "jääkarhu", kuten poikaystäväni tapaa tekoturkisliiviäni kutsua sekä nahkatakki ja nilkkurit liukuvärjätyillä koroilla. Jääkarhusta tuli muuten mieleen bussimatka Maltalla, kun takanamme istui puolalainen turisti ja maltalainen mummo, jotka keskustelivat Puolasta. Mummo totesi että "Poland, isn't that where the Polarbears live?" johon puolalainen: "No, we don't have any, but when you go a bit norther, for example to Finland, you can find some there." Jep onhan meillä pari eläintarhassa Ranualla.


Fake fur vest, jeans, earrings & bag: Gina Tricot * Beanie, belt & Shoes: H&M * Leather jacket & scarf: 2nd handTällä viikolla on ohjelmassa liikaa kouludeadlineja, eläimelliset bileet ja lisää duunia. Postauksiakin lienee tulossa, ainakin shoppailulöydöistä, naamiaisasun askartelusta ja ehkäpä jostain muustakin.
Mitä teille tapahtuu tällä viikolla?


//A few pics from Porvoo & my polarbear outfit.
No comments:

Post a Comment

me loves comments