Tuesday, 21 January 2014

I couldn't hear you sing softly to me.

Ohoh, luvassa pitkästä aikaa asukuvia! Jos sitä tosiaan kerran talvessa ehtisi käyttää luonnonvalon hyväksi.
Jouduin tänään aamulla hammaslääkärin penkkiin ja lahjoin Markuksen lähtemään mukaan tueksi ja turvaksi. Palkkana oli kahvittelut Starbucksissa, jossa oli kerrankin tilaa: sinne kannattaa siis mennä kello 10 aamulla!
Oli rentouttavaa hörppiä hyvää kahvia, rupatella, selailla päivän Hesaria (vaikkakin iPadilla) ja ihmetellä ihmisvilinää ulkopuolella. Oi kun joka aamu olisi aikaa ja rahaa tällaiseen! Tänään alkoi myös koulu kuukauden tauon jälkeen ja ensimmäinen luento oli oikeasti mielenkiintoinen.

Päivän asu oli vaalea ja mikä tärkeintä, pehmoinen ja mukava: sellainen, joka lohduttaa, kun makaa suu auki hampilääkärin lampun alla. Tuota hiuspantaa en muistanut edes omistavani, koska ostin sen fiksuna jo kesällä, mutta ilahduin ainakin tosissani kun löysin sen aamulla kaapista. Housut ei ihan pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa (höh), mutta käyttäkää loistavaa mielikuvitustanne ja kuvitelkaa ne metallinhohtoisina violetteina.

Ja heiii! Muistakaa linkata mulle luettavaa edelliseen postaukseen (CLICK) , oma blogi, frendin blogi, mikä vaan kiva blogi. :)

 Roska-auton kylkeen oli ripustettu jonkun kaatopaikalle päätynyt nalle. Aww. ♥
 Pullover, trousers & denim vest: H&M * Shoes: DinSko * Headband: 2nd hand * Backpack: Fjällräven * Jewellry: Gina Tricot


1 comment:

me loves comments