Thursday, 2 January 2014

New Year's ResolutionsMonena vuotena olen jättänyt uuden vuoden lupaukset kokonaan väliin, koska olen epäillyt niiden pitävyyttä. Loppuvuodesta heräsin kuitenkin siihen, että elämäntavat on laitettava remonttiin. Annoin itselleni kuitenkin luvan laiskotella vielä vuoden loppuun, mutta nyt on 2014 ja muutoksen aika.

Lupasin perinteisesti , että laitan vihdoinkin kroppani kuntoon: treenaan säännöllisesti ja kunnolla, vaihdan roskaruuan vihanneksiin ja limut veteen. Mutta tällä kertaa oikeasti. Olen nimittäin huomannut, etten voi hyvin: kiloja on kertynyt useampia ja syön usein vaikkei olisi edes nälkä. Lisäksi polveni on alkanut olla taas kipeä, mikä kertoo siitä, että reisilihaksillani ei ole tarpeeksi voimaa tukea sitä. On siis aika tehdä asialle jotain.

Mutta älkää huoliko - tästä ei ole tulossa treeniblogi, tuntui vaan siltä, että kun laitan lupaukseni tänne julkisesti, tulen todennäköisemmin pitämään siitä kiinni. :) Luultavasti tulen kuitenkin päivittelemään silloin tällöin edistyksestä ja saatetaanpa joskus vielä nähdä ne ennen/jälkeen -kuvatkin!

Ainiin ja jakakaa ihmeessä treenikokemuksianne! Mikä teitä motivoi?  
Erityisesti haussa olisi parhaat treenibiisit!

'

10 comments:

 1. Täällä kans aletaan reenata säännöllisen säännöllisesti eikä epäsäännöllisen säännöllisesti ;) Kiloja on kertynyt myös allerkirjoittaneelle :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä! Tsemppiä! Me pystytään siihen! :D

   Delete
 2. Hei jos tuut tänne Kremsiin, niin rupee käymään mun kanssa samalla salilla! Se on opiskelijalle ihan ok hintainenkin (varsinkin jos ottaa vuodeks jäsenyyden) ja mua ainakin motivoi, jos on treenikaveri. Nyt kun yksinään käy, niin helppohan se on jäädäkin laiskuuden iskiessä kotiin, kun ei oo kenenkään kanssa sopinut menevänsä salille :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sovittu! :D joo yksin treenaaminen on myös paljon tylsempää! Muistelisin että kirjotit joskus että siellä on ryhmäliikuntaakin?

   Delete
  2. Jihuu! Joo, on ryhmäliikuntaakin, ei mitenkään iso valikoima mut ihan riittävästi silti: http://www.active-city.at/kursplan/kursplan.php

   Delete
  3. Ei se mitään, kunhan ois välillä vähän vaihtelua salille :D käynkin tsekkaamassa ton sivun kohta

   Delete
  4. Niillä ei näy siellä sivuilla IMC-spesiaalihintoja eli älä pelästy niistä hinnoista, ne on oikeesti paljon halvemmat ;)

   Delete
  5. Mä en ehtinytkään sinne asti vielä , vilkasin vaan tota ryhmäliikuntaa. Siellähän on kaikki tarpeellinen :D

   Delete
 3. Mun mielestä hyvä motioija on kuvat treenatuista ihmistä:) Sitten tulee olo että tuolta haluan näyttää:D

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toi on totta! Vois vaikka laittaa jääkaapin oveen ison kuvan unelmakropasta, niin ei tekis mieli herkutella :D

   Delete

me loves comments