Sunday, 16 February 2014

Feb 14th

Tänä vuonna ystävänpäivä ei sujunut ihan perinteisesti, sillä jouduin illaksi töihin, mutta ei se haitannut, sillä suunnattiin illallisen sijaan romanttiselle aamiaiselle. 

Miljöönä toimi wieniläinen kahvila/konditoria Krulla, jossa tarjoiltiin ystävänpäivän kunniaksi aamupalalla myös skumppaa ja mansikoita! Hinta oli ehkä vähän suolainen 19e per naama, mutta kerranhan tämä vaan on vuodessa. Buffet oli ensisilmäyksellä pienehkön näköinen, mutta totuus oli toinen, sillä valinnan varaa oli vaikka kuinka. Lisäksi jokaiselle tarjoiltiin pöytään paistettu muna. Erityisen tyytyväisiä olin siihen, että saatavilla oli minicroissantteja, monta eri teemakua, iso valikoima tuoreita hedelmiä, älyttömän hyvää smoothieta ja tietenkin kakkuja. Miinuspuolena taas täytyy sanoa, että wieniläisessä kahvilassa olisin odottanut saavani kaisersemmeln eli keisarinsämpylöitä, jotka kuuluvat Itävallassa jokaisen aamupalapöytään. (kuvamateriaalia täältä). Nutellaa jäin myös kaipailemaan, mutta pääasiassa oltiin siis erittäin tyytyväisiä.


Oltiin sovittu, ettei vaihdella lahjoja tänä vuonna, mutta Markus yllätti mut silti ostamalla tämän söpön sydämenmuotoisen muistikirjan, jota olin ihastellut aiemmin viime viikolla.


Asu oli yksinkertaisen letkeä: tummansininen neule ja alla hieman kirkkaamman sininen mekko. Ja tää laukku on muuten ehdottomasti talven paras ostos.


2 comments:

  1. aamiaisruoka on herkkua eli ystävänpäivä-aamupala on mun mielestä oikein hyvä vaihtoehto perinteiselle illalliselle :D ihanan näköisiä kuvia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Todellakin! Ennen en saanut aamuisin mitään alas, mutta nyt oon pikkuhiljaa tottunut syömään jotain aamulla ja myös innostunut aamupaloista ja brunsseista. :D

      Delete

me loves comments