Saturday, 1 February 2014

Kirjaostoksia

Viime viikolla villiinnyin Akateemisen kirjakaupan alennusmyynnissä (kelatkaa, niin paljon halpoja kirjoja!!) ja raahasin kotiin kuusi kirjaa! Tässä pientä tarinaa ostoksistani.

1. Style: olen ollut lähellä ostaa tämän jo useampaan kertaan, mutta se on aina sittenkin jäänyt lojumaan hyllyyn. Löysin itseni kuitenkin hypistelemästä tätä taas uudestaan ja päätin ottaa sen mukaan, varsinkin, kun hintaa oli jäljellä vain muutama euro.
2. Salaatit: oon tosi mielikuvitukseton kokki, salaatit on varsinkin usein joko kana-caesaria tai jotain salaatti-tomaatti-feta-tsydeemiä, ehkä tämän kirjan avulla saan aikaiseksi jotain mielenkiintoisempaa!

 3. Koirankorjauskirja: selailin tätä jo jonkun verran ja toivottavasti tästä löytyisi vinkkejä Neron haukkumisongelmiin.
4. Suuri suomalainen vitutuskirja: tää oli aivan pakko ostaa - niin mun kirja!

 5. Say her name: Funny story: olin pari vuotta sitten Münchenissä kirjakaupassa ja olin päättänyt ostaa vain yhden kirjan. Mietin varmaan puoli tuntia kahden kirjan välillä ja otin mukaani Little Been, ajatuksenani hankkia se toinenkin kirja myöhemmin. Kuitenkin kävi niin, että unohdin kirjan nimen, enkä löytänyt sitä enää - kunnes kävelin Akateemiseen viime viikolla ja siellä se odotti hyllyssä.
6. Sydämen mekaniikka: tähän kiinnitin huomioni näyttävän kannen vuoksi ja koska kirjan takakansiteksti oli niin erikoinen. Tämän ehdin jo lukeakin, mutta siitä lisää myöhemmin.


2 comments:

 1. Voi osaisimpa mäkin lukea enemmän kirjoja! En vain tiedä yhtään mitä haluaisin lukea, jolloin en uskalla ostaa mitään, koska pelkään etten jaksa lukea kirjaa loppuun :( Tuo Lauren Conradin Style on kiva kirja, jossa paljon hyödyllisiä vinkkejä. Suomennokset oli jossain kohdissa vähän kummalliset, mutta muuten huippu! Myös se Beauty oli todella hyvä ja tuntuu, että opin siitä vielä enemmän kuin Style -kirjasta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mullakin jää usein kirjat lukematta, kun haalin niitä kotiin niin paljon ja en tiedä mistä aloittaisin. Tai sitten aloitan lukemaan yhtä kirjaa ja se jää kesken kun aloitankin toisen jne. :D Mutta päätin haastaa itseni lukemaan tänä vuonna yhden kirjan joka viikko. Saa nähdä miten onnistuu...
   Selailin Styleä jo jonkun verran ja vaikutti kyllä pätevältä oppaalta!

   Delete

me loves comments