Monday, 10 February 2014

Luck is a gift, but rarely only a random thing.

Tänään oli todella mukava päivä. Aamulla oli aikaa kelliä koira kainalossa sängyssä vielä vartti heräämisen jälkeen ja ottaa pitkä kuuma suihku. Kävin myös työhaastattelussa ja sain mahtavaa palvelua (ja kahvia) lentokentän Starbucksissa. Tein mukavan lyhyen iltavuoron ja sain piristävää palautetta eräältä asiakkaalta. Ja illalla oli vielä aikaa lojua sohvalla ja katsoa, kun FBI ratkoo rikoksia.
Mutta itseasiassa tän postauksen ei pitänyt kertoa maanantaista, vaan perjantaista, sillä perjantaina oli myös kiva päivä! Viikon ainoa vapaapäivä vailla mitään suunnitelmia! Niinpä nautin aamulla runsashiilihydraattisen herkkuaamiaisen (ja vaahtokarkin makuista teetä!), siivoilin kämppää (ainakin vähän), istutin uudet yrtit ikkunalle (jos ne tällä kertaa jäisi henkiin), suunnittelin kevään menoja ja koristelin kalenteria (ensi viikolla Tukholmaan!), kävin Kansallismuseossa (taas) ja innostuin illalla laittamaan ruokaa ihan uuden reseptin mukaan (tätä ei tapahdu liian usein).


Perjantaina oli aika harmaata, joten päätin, että on aika kaivaa neonpinkki huutomerkkipipo esiin ja muutenkin maustaa asua vähän väreillä. Päälläni oli luottovillapaita, uusi takki (♥) ja riemunkirjava hame. Olen myös totaalisen rakastunut tähän kaulahuiviin, se on iso kuin pöytäliina, lämmin ja ilo silmälle.
 Parka: Zara * Skirt, pullover, scarf & beanie: H&M * Boots: Primark * Necklace: SpiritStore * Bag: 2nd hand


Kertokaa mulle viikonlopustanne!

//Tell me about your weekend! Mine was wonderful.2 comments:

me loves comments