Friday, 28 February 2014

The wires dream about swallows in the spring.

Keskiviikkona päädyin pitkästä aikaan koluamaan kirppareita ja teinkin jälleen aikamoisia löytöjä! Kivoimmat jutut lähti mukaan Omakirppis Kaboom!:ilta, jonne Are you feeling fashionable -blogin Nadja oli tuonut jos jonkinlaista ihanaa asiaa myytäväksi... En siis todellakaan raahautunut paikalle turhaan, vaan lähdin kirpparin ovesta hymy korvissa ja mukanani vähintään Euroopan makein farkkuliivi (jonka tuunaamiseen Nadja oli muuten nähnyt tosi paljon vaivaa, postaus siitä täältä) sekä muutamia asusteita (kuten pipo, kiitti siitäkin). Oon niin ihastunut rakastunut tähän liiviin ja toivon, että ehkä siitä tarttuisi muhunkin vähän Nadjan pettämätöntä tyylitajua ja kekseliäisyyttä. ;)
 Bag. Zara * Jeans: Pieces * Shoes: DinSko * Bracelet: Primark * Everything else: 2nd handP.S. Lupaan ja vannon kautta kiven ja iPadini, että kuva uudesta tatskasta tulee vielä tämän viikonlopun aikana.4 comments:

 1. Ihanaa kun löysit noin monta juttua mun pöydästä, kaikki sopii sulle täydellisesti ja oon niin onnellinen siitä että vaatteet ja asusteet löysi uuden rakastavan kodin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee tätä kierrätys on parhaimmillaan :D

   Delete
 2. Who is taking this pictures? Do you pay him/her? There are very nice done.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Most of the time my boyfriend (like here was the case), but sometimes also my sister (like here: http://jeannierocks.blogspot.fi/2013/05/maximitta.html). Usually I tell him where & how I want the pics taken and then it's his job to try to understand me. :D

   Delete

me loves comments