Sunday, 23 March 2014

Friday

Minne koko viikko katosi? Se vaan hurahti ohi kuin Bemari motarilla ja jätti ihmettelemään, mitä tapahtui. Onneksi on sentään valokuvia virkistämässä muistia. Kirjoittelen nyt lähinnä perjantaista, koska se oli viikon ainoa todellinen vapaapäivä, jona ehdin myös tehdä jotain (toisin kuin tänään).

Perjantaina siis...

Ostin itselleni Tigerista paketin pikkuisia mustia muistikirjoja ja aion pyrkiä pitämään yhtä mukanani aina, jotta voin kirjoittaa ylös kaiken muistamisen arvoisen, kuten kirjasuositukset, biisit, to do -listat, jne. (Kännykän muistikirja on lame).

Sain vihdoinkin hakea H&M:ltä hattaranvärisen hameeni, jonka olin varannut mallinuken päältä näyteikkunasta. Löysin myös samalla alerekistä söpöt pitsisortsit kesäksi.

 Luin loppuun kaksi keskeneräistä kirjaa.
Tietoa kaikkitietäville oli oikeasti mielenkiintoista nippelitietoa täynnä, vaikka olikin suunnattu hieman liian selvästi briteille. Vadelmavenepakolainen on hauska, jos tykkää mustasta huumorista, mutta paikoin jopa vähän ahdistava ja päähenkilön sekoilua päädyin lukemaan silmät epäuskosta selällään.

Tällä hetkellä lukuintoni on huipussaan: olen lukenut viimeisten kahden viikon aikana kuusi kirjaa! Usein käy niin, että jaksan järjestellä asioita paperille hyvinkin systemaattisesti, mutta konkreettisesti saan vain kaaosta aikaan. Niin kävi myös lukulistan kanssa: muistivihostani löytyy järjestelmällinen lista, johon olen merkinnyt jopa löytyykö kirjaa kirjastosta vai pitääkö ostaa ja mihin hintaan sen saa netistä, kun taas irl kirjat lojuvat hujan hajan makuuhuoneen lattialla. :---)

 Rentouduin selailemalla vaatekuvastoja ja lehtiä hörppiessäni kiivi-mansikka-smoothieta.

Sain Markukselta lahjaksi pari uutta kynsilakkaa, nää värit on ihanan keväisiä!


 Ja päivän työläin tehtävä: valitsin asusteet tätini häihin lauantaiksi. Nudet ballerinat on niin ihanat, mutta ne hankasivat jalkani verille juhlissa. Julmaa.

Mites teidän viikonloppu?
No comments:

Post a Comment

me loves comments