Monday, 10 March 2014

K*rvi

Noniin, tästä mainitsinkin jo aiemmin, eli K*rvin after work!
Kyseinen baari toimii siis nimensä mukaan Sörnäisten kurvissa ja tarjoaa torstaisin kello 16-19 after work -kestityksen hintaan 3,50€! Hintaan sisältyy salaattibuffa ja juoma. Ei siis tee opiskelijankaan lompakkoon isoa lovea. Salaattivalikoima ei ollut mikään hurjan iso, vaan koostui oliiveista, fetasta, pastasalaatista, leivästä ja muusta pienestä naposteltavasta - mutta yllättävän hyvin iltapäivän pikkunälkä tuli selätettyä.
Miljöö on todella suloinen ja kodikas, ehdottomasti yksi lempparimestojani Helsingissä. Suosittelen kuitenkin saapumaan paikalle ajoissa, sillä puoli viiden aikaan piskuinen ravintola oli jo viimeksi täynnä.Onko joku muu käynyt K*rvissa? Saa myös suositella muita after work -paikkoja!
4 comments:

 1. Pitääkin joskus poiketa. Ihania valaisimia! :-)

  ReplyDelete
 2. k*rvi on yksi mun lempipaikkoja (varsinkin ennen kun asuttiin ihan naapurissa), mutta after workeilla ei ole tullut käytyä, en oo ees tiennyt moisesta! täytyy käydä testaamassa joskus :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä huomasin jo kuukausi sitten, että tällainen mahdollisuus on, mutta nyt sattui vasta eka torstai, kun ei ollut mitään menoa! Jos mä asuisin tossa naapurissa, niin olisin varmaan joka ilta tuolla, eli ehkä ihan hyvä, että matkaa on vähän enemmän. :D

   Delete

me loves comments