Friday, 14 March 2014

Rose lemonade & hazelnut coffee

Eilen tein Instagramin puolelle päivä kuvina -haastetta ja ajattelin, että blogiinkin voisi pitkästä aikaa väsätä sellaisen postauksen - ja tuumasta toimeen: tässä se tulee, mun perjantai.

Perjantaisin mulla on vapaapäivä koulusta, jihuu, mutta hirveän pitkään en saanut aamulla nukkua, koska halusin ehtiä Teho-tunnille yhdeksitoista. 


Jaksoin pitkästä aikaa pyöritellä smoothien aamupalaksi. On se kumma, ettei näitä tule tehtyä enemmän, kun pakkanen on kuitenkin marjoja täynnä. Tykkään eniten juuri marjapitoisista smoothieista: tähän tuli mustaviinimarjoja, mansikoita, vadelmia, mustikoita, banaania ja ananasta.

Tänään salihommat meni vähän pieleen, koska polvi kiukutteli, enkä saanut kaikkia liikkeitä tehtyä, mutta tulipahan käytyä.

Kotimatkalla pistäydyin pitkästä aikaa kirjastoon ja sieltä löytyi kerrankin yllättävän monta kirjaa, jotka on mun lukulistalla.

Lounaan jälkeen otettiin pienet päikkärit, koska mulla on tänään yövuoro edessä.

Markus lähti tänään Saksaan moikkaamaan kotiväkeä ja kävin jalona tyttökaverina heittämässä sen kentälle. Taka-ajatuksena saattoi olla Starbucksin kahvi, koska kuka jaksaa jonotella keskustassa? Uusi sesonkimaku Hazelnut Macchiato oli muuten tosi hyvää, kerrankin maustettu kahvi, joka ei maistu liian makealta.
Ainiin ja arvatkaa mitä! Eksyin eilen Prisman sporttiosaston alehyllylle ja mikäs se siellä roikkui: makee, punainen Fjällräven puoleen hintaan! Tän ostamista en kyllä kahta kertaa miettinyt, varsinkin kun värikin sattui olemaan tämä. Markuksenkin mielestä tää on sen verran hieno, että se uhkasi lainailla tätä. Katsellaan saako. 

Parhaillaan yritän kuluttaa aikaa ennen yövuoron alkamista ja pysyä pirteänä. Maistelin mm. pari päivää sitten ostamaani ruusulimpparia (maistui ihan hajuvedeltä, niin kuin arvelinkin), yritin päättää, mistä kirjasta aloittaisin, etsiskelin uutta musiikkia ja nautin koirakavereiden seurasta.

No comments:

Post a Comment

me loves comments