Sunday, 30 March 2014

ShoeSunday

Kevään kunniaksi ajattelin tarjota teille kurkistuksen meikäläisen kenkäkaappiin, josta löytyy viimeisen laskelman mukaan suurinpiirtein se 120 paria kenkiä. Ajattelin, että tästä voisi saada aikaan jonkinlaisen säännöllisen epäsäännöllisen sarjan, jossa esittelen aina jonkun kenkäparin ja rakennan sen ympärille asun. Makes sense, sí? Nyt toivoisinkin teiltä toiveita, että mitä kenkiä haluaisitte nähdä täällä (tyyliin kalleimmat, vanhimmat,  korkeimmat korot.. etc.)?  :)

Ensimmäisinä esittelyyn pääsee Niken tennarit, joita voisi kuvailla sanoilla turvalliset, rakkaimmat, vanhat ja luotettavat, mutta ehkä osuvin sana on mukavat. Ostin nämä kirpparilta kolmella eurolla vuosia sitten (kiitos sinulle, joka hennoit näistä luopua) ja silloin ne olivat upouudet. Nyt niissä näkyy jo käytön jälkiä, mutta ei se haittaa - päinvastoin - ja ne on kuluneet sen verran, että ne on täydellisen mukavat jalassa. Laitan nämä jalkaan kun haluan ottaa rennosti, kun jotkin toiset kengät on hanganneet jalat rakoille ja kun haluan piristää asua metallinhohteella.
Leather jacket, blazer: H&M * Jeans: Pieces * Top: Seppälä * Clutch: Gina Tricot * Shoes: Nike/2nd hand

Yhdistin kengät uuteen jakkuun ja korukivin koristeltuun paitaan - tennarit antoivat asulle rennomman säväyksen, sillä olin menossa Pacificoon brunssille enkä juhlimaan. ;)8 comments:

 1. mul ois vinkki miten niistä kenkien valkosista kumiosista (esim consseissa ) saa taas valkoset. Kynsilakanpoistoaine. Se on ihan ihmeitä tekevä tökötti jolla kengät saa taas näyttämään paljon uudemmilta :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti vinkistä, tää pitää testata! kynsilakanpoistoaine on kyllä sellanen taikaliemi, että sillä lähtee mikä vaan lika. :D

   Delete
 2. Onks sulla kenkiä, joita et oo käyttänyt ikinä tai mahdollisesti vain kerran, pari? Mulla on varmaan joku 4 paria korkkareita kaapissa, ostan aina kun "ne on niin kauniita" mut sit en oo kuitenkaan koskaan käyttänyt. 120 pariin kenkiä varmaan sellasiakin mahtuu, joita ei tuu käytettyä? Jos, niin niistä postausta kiitos :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo niitä kyllä löytyy, joten ne nähdään sitten ens viikolla :D tosin sellasia ei taida löytyä ollenkaan, mitå en olis koskaan käyttänyt, koska haluun uudet kengät yleensä jalkaan heti, mutta kerran pidettyjä on kyllä.

   Delete
 3. 120?!?!??!?!?!? oumai :D hihii, ihana postausidea kylla. haluun nahda korkkareita ^____^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo-o niitä on vähän kertynyt.. :D Korkkareita nähdään aivan varmasti!

   Delete
 4. Kengät joita et ensimmäisenä valitsisi johonkin asuun tai tilaisuuteen mutta jotka kuitenkin näyttivät yllättävän hyviltä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle tulee mieleen vaan ekana tennarit ja häämekko, mut katotaan mitä keksin :D

   Delete

me loves comments