Tuesday, 22 April 2014

Monday

Ansku esitti blogissaan toiveen, että haluaisi nähdä enemmän päivä kanssani -postauksia ja mä taas teen näitä mielelläni, joten tässä se tulee.

 Pääsiäismaanantaina herätyskello soi varttia vaille kuusi ja tämännäköinen monsteri säntäsi herättämään, mutta jotenkin onnistuin silti torkahtamaan uudelleen ja nukkumaan puoli tuntia pommiin.

 Sitten vaan äkkiä suihkun alle, vaatetta niskaan ja meikkiä naamaan, mun kun piti oikeastaan olla jo seiskalta Sörkässä, jonne saavuin lopulta tyylikkäästi 20min myöhässä.

 Kerrankin kävi tuuri ja metro tuli samantien! Yleensä se menee aina nenän edestä tai muuten vaan joutuu odottelemaan ikuisuuden. Ihastelin kaunista keväistä säätä ikkunasta ja vähän harmitti, että kohta joutuu istumaan useamman tunnin sisätiloissa...

Oltiin nimittäin kaverin kanssa menossa Jäähallin kirpparille myymään, tässä kuvassa vain mun osuus kamoista... :D

Levitettiin kamat pöydälle ja alettiin hieromaan kauppoja. En osaa sanoa tinkijöille ei ja lopulta myyn kamani ihan pilkkahintaan... :D

Ja kohta olin jo lisäenergian tarpeessa. Onneksi tiedän, ettei aamuherätykset ole mun juttu ja varasin dynamiittia mukaan. Yhyy enää kaksi tölkkiä Viron tuliaisia jäljellä.

Kirpparilla oli harmillisen hiljaista, mutta jäin silti melkein viiskymppiä plussan puolelle, jihuu! Siivouspäivänä jos saisi loput myytyä...

 Kerättiin kamppeet ja vietiin osa keräyslaatikkoon, jonka jälkeen todettiin, että säätila suorastaan pakottaa terassille. Päädyttiin Gringos Locosiin, koska masut alkoi kurnia ja tilattiin fingerfood-lautanen, josta ei ole yhtään kuvaa koska nälkä.

Todettiin, ettei terassilla käynti riittänyt, vaan haettiin dogit ja siirryttiin Puotilan puistoon paistattelemaan auringossa. Nero pyöri kuin hyrrä viltin ympärillä haistelemassa ja Tiitus kaivoi kuoppaa meidän vieressä, ah harmoniaa.


 Markus liittyi seuraan päästyään töistä ja toi mukanaan pizzaa  ja kebua omnomnom. Tehtävä: Etsi kuvasta Tiitus.

 Kun puistossa tuli liian kylmä, siirryttiin parvekkeelle nauttimaan auringon viimeisistä säteistä. Ja granaattiomenateestä. Mun mielestä toi purkki ja muki sopi niin söpösti sävy sävyyn.

 Ja tietenkin illalla viime tipassa ennen nukkumaan menoa aloin väsäämään PowerPoint esitystä seuraavan päivän tunnille, aiheena saksalainen ruokakulttuuri ja se pitikin taas hienosti hereillä puoli kahteentoista asti.

Tällainen päivä oli maanantaina! Mun mielestä on aina kivaa lukea päivä kuvina postauksia ja mulle saa niitä linkittää, jos innostuu sellaisen tekemään. :)
6 comments:

 1. Mikä ihana postaus, ja blogi ylipäätään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kommenttisi on ihana! :D

   Delete
 2. Olipa kiva postaus! Munkin pitäis taas pitkästä aikaa tehdä tällainen postaus. Kiitos siis muistutuksesta!

  Sulla on muuten tosi kiva blogi! Sait uuden lukijan! :)

  Milla / millamainen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo ehdottomasti teet, näitä on yhtä kiva lukee kun tehdä :) ja tervetuloa!

   Delete
 3. Yhdyn Anskun sanoihin; ihastuttava postaus ja muutenkin mukavanoloinen blogi! Rapsutuksia suloisille mäykyille...tuli suuri ikävä vanhempieni mäyräkoiraa, joka siirtyi viime kesän lopussa autuaammille metsästysmaille. Nakkihauvat ovat parhaita <3

  Lady N

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti kommentista! :) ja mäyräkoirat lähettää kiitokseksi rapsutuksista märkiä suukkoja.

   Delete

me loves comments