Saturday, 5 April 2014

No more bad coffee

Eilen saatiin vihdoinkin kotiin kieli pitkällä odottamamme paketti, josta paljastui uutuuttaan kiiltävä Nespresso Lattissima+ -masiina! Paketti tuli Saksasta asti, sillä se oli Amazonissa hyvässä tarjouksessa ja päätettiin tarttua tilaisuuteen. Päädyttiin tähän malliin, koska olemme suuria erikoiskahvien ystäviä ja tällä koneella cappuccinot ja muut syntyy helposti napin painalluksella. Goodbye vaan kamala suodatinkahvilitku, meillä juodaan tästä lähtien vain hyvää kahvia.


 Paketti oli jotenkin niin täyttä luksusta; ohjekirjakin oli kauniissa mustissa kansissa. 

 Mukana tuli myös kokeilupaketti, johon kuului 16 erilaista kapselia. Harmi vaan ettei himoitsemamme Ciocattino-suklaakahvi sisältynyt tähän, mutta laitettiin niitä jo paketti tilaukseen. Ensimmäiset cappuccinot ja espressot on nyt testailtu ja pakko sanoa, että on vielä parempaa kuin osasin odottaakkaan! Voisin kuvitella, että meidän kahvin kulutus lähtee nyt varmaan aivan käsistä...Lisäksi meiltä löytyy myös Starbucksin makusiirappivalikoima, joten voitaisiin melkein alkaa pitämään kahvilaa kotona. Namnamnam.


Onko jollain muulla Nespresso-keitin kotona tai duunissa? Jos ei niin tervetuloa vaan meille kahvittelemaan (donitsit eivät sisälly tarjoukseen). ;)2 comments:

  1. Meil on duunissa Nespresso ja kotona Tchibo, voin sanoo et jälkimmäinen lyö Nespresson ihan 6-0! Kutsun sut kahville sit kun oot Kremsissä niin pääset maisteleen :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tchibo kuulostaa etäisesti tutulta, onks se joku saksalainen merkki? Joo voin kyllä tulla maisteleen! :D

      Delete

me loves comments