Thursday, 3 April 2014

TravelThursday: Wanderlust

Kevät tuo joka vuosi mukanaan roppakaupalla uutta inspiraatiota ja energiaa ja viime aikoina olen keksinyt paljon uusia postausaiheita blogiin. Viime viikolla alkanut kenkäjuttu saa jatkoa sunnuntaina ja tänään aloitan toisen uuden sarjan postauksia:TravelThursdayn! Blogini aihepiiriksi olen jo aina sanonut matkailun, koska se on yksi suurimpia kiinnostuksen kohteitani, mutta viime kesän Maltan juttuja lukuunottamatta se ei kuitenkaan ole vielä hirveästi blogissa näkynyt. Suurin syy on varmaan se, etten ole hetkeen päässyt reissuun Tukholmaa kauemmas, mutta hoksasin vihdoin, ettei se ole este matkailuaiheisille postauksille, jos vain kaivelee vähän mielikuvitustaan!
Torstaisin tänne siis ilmestyy aina jotain matkailuun etäisemmin tai läheisemmin liittyvää. Tulossa on ainakin matkailuteemaista muotia ja sisustusta, vanhoja reissukuvia, matkavinkkejä ja haaveilua matkakohteista. Kuten kenkäpostaukseen, saa tähänkin laittaa toiveita tulevia juttuja silmällä pitäen. ;)

Aloitetaan iisisti, eli karttakrääsästä. Oon varmaan pariin otteeseen jo maininnutkin, että rakastan kaikkia karttoja ja mitä vanhempi, sen parempi. Karttapallot jätin tästä kokonaan ulkopuolelle, koska niitä oli niin paljon, että ne ansaitsee oman postauksen.. :D

Wanderlust
Tässä setissä mun ehdoton suosikki on toi karttakaulakoru ja kartta josta saa raaputtaa esiin paikat joissa on käynyt. Ja haluaisin tollasen matkalaukkupinon yöpöydän tilalle!

Miltäs vaikuttaa? :)

2 comments:

  1. aaaaaaah, kaikki ihania :D en osaa edes päättää suosikkia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jos toi lottovoitto kolahtais lauantaina, niin tilaisin noi kaikki :D

      Delete

me loves comments