Thursday, 8 May 2014

Arkikuvia

Sain Facebookissa parikin arkihaastetta, mutta ne jotenkin pääsi unohtumaan, joten tässä tulee korvauksena muutama random arkikuva viime viikoilta.

Pizzaa ja kokista aamupalaksi! Ei ihan joka-aamuinen combo onneksi kuitenkaan. :---)

Uusiokäyttöä kauniille ruusulimupullolle. ♥

 Lappeenrannan tuliaiset. Muuta en sitten ookaan paljoa lähiaikoina shoppaillut.. ohoh!

 Hehee Stockalta löytyi itävaltalainen grillimakkaravalikoima. Tosin meidän partsilla ei saa grillata (höh) niin pannullehan ne meni.

Tätä oonkin jo hehkuttanut kaikille tutuille ja kavereille: mehumaito. Tiedän, kuulostaa epäilyttävältä, mutta namnam! Vähän kun jotain smoothien ja mehun väliltä. 

Menossa ekaa päivää uuteen duuniin. I luv mi job! (ainakin vielä hehehee) 

Papu-artisokka-salaatti, myös namnamnam. Ja prinsessatarjotin. Tällä viikolla koitan syödä mahdollisimman niukasti, jotta ens viikolla Roomassa saa rauhassa mättää pastaa ja pizzaa napaan. ;)

 Sain eilen Markukselta aikamoisen lahjapaketin! ♥

 Ja aina vaan sataa...

 Tuliaisia Saksasta, mun suosikkilehdet Glamour ja Joy.

 Soitetuimmat levyt tällä hetkellä. Placebo soi aamuisin ja Erlend Oye vapaapäivinä.

Liikaa kouluhommia rästissä, apuva. Yritin tehdä jonkinlaista to do -listaa, jos se vauhdittaisi mun työskentelyä... We'll see.

Karvaturri päiväunilla ♥


2 comments:

  1. Onks toi ruusu se mun joka on roikkunu teijän kaapinseinustassa kohta kaks vuotta ? :D Muista mun tuliaiset Roomasta ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei, toi on mun naistenpäivän ruusu. Mutta taitaa se sunkin ruusus tuolla vielä roikkua... :D katellaan niitä tuliaisia ;)

      Delete

me loves comments