Friday, 13 June 2014

Second hand

Oon innokas kirpparishoppailija, mutta Helsingistä en ole löytänyt vielä kovin montaa paikkaa, jossa olisi kivaa kamaa ja hinnat kohdillaan. Tykkään eniten itsepalvelukirppareista, koska siellä näen jo heti pöydän perusteella, onko myyjän vaatteet mun kokoisia ja tyylisiä, eikä kuitenkaan kukaan ole silmä kovana tarkkailemassa, kun tutkin pöydän sisältöä. Jos on aikaa, kierrän kirpparin yleensä kahdesti läpi: ensimmäisellä kierroksella silmäilen pöydät suurpiirteisesti läpi ja toisella katson tarkemmin. Kirpparivaatteita sovitan lähes aina huolella, sillä silloin yleensä huomaan jos vaateessa on jotain vikaa.


Eniten käyn Puotinharjun Fidassa, koska se on heti kulman takana ja sieltä yleensä löytyy kaikkea kivaa, kun jaksaa vähän etsiä. Ehkä koska sinne ei niin moni eksy kuin muihin Fida-liikkeisiin? Asiakaspalvelu on siellä muuten ihan loistavaa. Fidassa on hinnat paljon järkevämmällä tasolla kuin vaikka UFFissa, jossa käyn ainoastaan ale-päivinä.

Fida Puotinharju 

Fida Puotinharju 


Toinen suosikkini on DoM, joka sijaitsee Töölössä. Laadukasta tavaraa, lähinnä vaatteita. Hinnoissa on jonkun verran vaihtelua, koska tämä on itsepalvelukirpputori.

DoM

Jyväskylässä käyn kirppareilla oikeastaan joka kerta, kun siellä ollaan.
Lempparini on Centrum, joka on heti keskustassa. Suurimmaksi osaksi myynnissä on nuorten vaatteita ja hinnat on edulliset, koska pöytävuokra ei ole järjettömän kallis. 

Centrum

Toinen hyvä shoppailupaikka on Kirpparilla.fi. Se sijaitsee hieman Jyväskylän keskustan ulkopuolella, Seppälänkankaalla ja tarjolla on kaikkea vaatteista astioihin ja kirjoihin. Kirppari on tosi iso, joten sen kiertämiseen kannattaa varata reilusti aikaa. Suosittelen välttämään käymistä viikonloppuisin, koska mä en ainakaan kestä sitä väen määrää ja kirkuvia lapsia...

Kirpparilla.fi 

Kirpparilla.fi

Lisäksi suosittelen lämpimästi kahdesti vuodessa järjestettävää Siivouspäivää! Itse olen ollut sekä myyjänä että ostajana Karhupuistossa, jossa on ollut aina todella kiva tunnelma ja monipuolisesti tavaraa. Seuraavan kerran tapahtuma järjestetään 30.8.

Siivouspäivä


Missä kirppareilla te käytte?


2 comments:

me loves comments