Monday, 15 September 2014

Pellavaa ja pihlajanmarjoja

Tällainen syksyn kuuluu olla! Lämmintä, aurinkoista ja paljon pihlajanmarjoja. Onneksi näyttää siltä, että Itävallassakin on samanlaiset säät loppuviikosta, ei tarvitse lentää keskelle vesisadetta. Lähteminen häämöttää siis jo 3 yön päässä ja oon joutunut sanomaan jo aika monet heipat. Ensimmäiset itkut tirautin eilen, kun äiti ja iskä käväisi täällä hakemassa Tiituksen Jyväskylään. Miten voikin pientä koiraa tulla niin ikävä, koko asunto tuntui niin paljon tyhjemmältä, mutta onneksi on kuitenkin Nero. Sitä odotellessa, miten vollotan torstaina lentokentällä... No mutta näissä kuvissa on vielä kuitenkin kaikki koirat mukana ja täydellinen syksy. 

Asusta sen verran, että löysin nää housut pakkaillessani kaapista, enkä muistanut edes mokomia omistavani. Nyt näistä on tullut mun uudet lempparit, näissä on kiva sileä, vähän kiiltävä pinta. Toinen supersuosikki on koko kesän ollut tämä paita. Se on pellavaa ja mahdottoman kevyt päällä, sopisi löytyä enemmänkin kaapista kyseistä materiaalia.
Shirt, trousers, shoes: H&M * Scarf: Gina Tricot * Bag: 2nd hand2 comments:

  1. Voi, sulla on lähtö ihan käsillä! Mä olin just käymässä Suomessa ja tippa oli linssissä, kun taas piti lähteä ja hyvästellä kaikki :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, yks kokonainen päivä enää ja niin hirveesti tekemistä vielä... justhan lähtöön oli kuukausi :D

      Delete

me loves comments