Friday, 5 September 2014

Torstai kanssani

Päivä kanssani -postauksia on niin kiva lukea ja tehdä, mutta mitä ihmettä, silti edellisen tein _pääsiäisenä_!! Eilen oli pakko korjata tämä erhe ja lupaan ja vannon ryhdistäytyä ja tehdä näitä useammin. :)

Heräilin aamulla jo samaan aikaan kuin Markus, eli vähän yli kahdeksan, mutta en vaivautunut vielä nousemaan sängystä ja koirat näytti olevan samaa mieltä. 

Köllöteltiin siis kaikki selällään sängyllä, pojat nukkui ja mä selailin Tumblria, kunnes iPadista loppui akku ja en jaksanut etsiä laturia.

Vaihdoin siis elektroniikan kirjaan. Tikliä on jäljellä vielä 444 sivua ja eräpäivä tiistaina.. Jaiks! 

 Huomasin, että kello oli jo puoli yksitoista ja nälkä alkoi kurnia mahassa. Puntaroin aamupalan ja lounaan välillä ja päädyin jonkunnäköiseen brunssiin. Ja taustalle Mad Men pyörimään ja nautinto on valmis.

 Kävin suihkussa ja innostuin laittamaan kynnet hienoiksi, kattokaa nyt, timangit ja kaikki. Saa nähdä kauanko pysyy... Vähän on vielä horjuvaa tuo mun siveltimen käyttö, mutta kaipa se siitä pikkuhiljaa. Sitten oli pakko katsoa vielä yksi jakso Mad Meniä sillä aikaa kun kynsilakka kuivui.

 Kun kynnet oli valmiit, ehostauduin ja pukeuduin suunnatakseni Itikseen metsästämään synttärilahjaa kaverille. Onneksi sain hyvän idean melkolailla heti, eikä tarvinnut juosta kymmenessä kaupassa ja ostaa vahingossa itselleen kaikenlaista turhaa.Itiksestä suuntasin Hakaniemeen, missä venailin vartin verran Markusta töistä. Käväistiin kysymässä mulle tatska-aikaa, mutta tällä kertaa aikataulut ei natsanneet.

Kotiin palattuamme raahattiin matkalaukku kellarista ylös ja tarkoitus oli alkaa pakkaamaan viikonlopun reissua varten, mutta Tiitus oli eri mieltä...

Niinpä nappasin uusimman Mondon käsiini ja lueskelin sitä sohvalla sillä aikaa, kun Markus kävi suihkussa. Sitten olikin jo aika suunnata kohti Vuosaarta. 

Yritettiin ottaa asukuvia Aurinkolahdessa, mutta tuuli pilasi koko homman, joten luovutettiin. Tausta olisi kyllä ollut niin kiva. 

 Meillä oli double date kavereiden kanssa, jotka oli kokanneet meille tulista aasialaista kanaa (en edes yritä muistaa ruuan oikeaa, hankalaa nimeä:D ).

 Pitäähän ruuan kanssa viiniä olla, mutta mitäs kun ei olekaan avaajaa? Luovat metodit käyttöön. :D Rosé oli muuten tuliainen Roomasta ja oikein hyvää.

Jälkkäriksi meitä hemmoteltiin hervottoman kokoisilla viipaleilla mustikkapiirakkaa, namnam. Päädyttiin sitten vielä istumaan parvekkeella, kunnes tuli pimeää. Nyt tulee muuten jotenkin tosi pimeää iltaisin ja tosi nopeaa, vai tuntuuko se vaan kesän jälkeen siltä?

Tänään pitäisi nyt sitten oikeasti pakata se laukku kohtapuoliin ja matkustella Lappeenrantaan, josta huomenna Venäjälle, jännää!No comments:

Post a Comment

me loves comments