Saturday, 4 October 2014

Kuulumisia + kaksi asuaKoulu pyörähti käyntiin maanantaina, mutta päivät on olleet todella lyhyitä, yleensä vain aamukahdeksasta puoleen päivään, joten aikaa on jäänyt muuhunkin. Ollaan käyty shoppailemassa Bühl Centerissä, juhlittu ja syöty ihan liikaa pizzaa. Eilen käytiin myös Wienissä ostoksilla, koska Primark, ja mukaan tarttuikin kaikkea kivaa. Tänään suunnitelmissa on ainakin pyörähtää käytettyjen pyörien markkinoilla. Ehdin Suomessa parin vuoden tauon jälkeen innostua tänä kesänä jälleen pyöräilystä, joten olisi kiva löytää halpa kulkupeli.

Jacket & trousers: H&M  * Sweater: Lindex * Scarf: Gina Tricot * Shoes: Primark * Backpack: Fjällräven
Pari asukuvaakin oli muiden kuvien sekaan tallentunut. Ensimmäisessä on mun retkiasu viime viikonlopulta, kun käytiin Dürnsteinissa ja Melkissä vaihtariporukalla. Sää oli aika vaihteleva, joten ohut neule ja nahkatakki oli turvallinen yhdistelmä. Oon ihan rakastunut noihin mun uusiin chelsea-nilkkureihin, ne on edullisesta hinnastaan huolimatta hyvät jalassa ja käy oikeastaan kaiken kanssa.

Shirt: Pimkie * Skirt & cardigan: H&M * Bag: Gina Tricot * Shoes: Primark
Toinen asukuva on tiistailta, joka oli kivan lämmin päivä. Laitoin aamulla kouluun farkut, mutta iltapäivällä oli pakko vaihtaa hameeseen! Harmitti, kun huomasin unohtaneeni farkkupaidat Suomeen, mutta ainakin se oli hyvä tekosyy ostaa tämä Pimkien alesta... Lisäksi tajusin, että omistan täsmälleen samanväriset korvikset, kun noi korukivet paidan taskuissa, jee! Huomatkaa muuten sama poseerausasento molemmissa kuvissa, hahahaa.
//& thanks for the photos An & Henriikka!

2 comments:

  1. Punainen reppu on suloinen piristysruiske :-)

    ReplyDelete

me loves comments