Thursday, 6 November 2014

Kurkistus meidän kimppakämppään

Tänään olisi tarjolla kierros meidän kämpässä! Siivosin jopa näitä kuvia varten, pakko tunnustaa, että oikeasti yleensä mun huoneen lattialla lojuu kasa vaatteita ja yöpöydällä majailee kokoelma teemukeja ja mehulaseja, mutta ajattelin, ettei teitä välttämättä kiinnosta nähdä niitä. ;)
Täällähän siis oli tosiaan kaikki huonekalut yms yms jo valmiina, mutta jotain pientä sisustuselementtiä oli pakko hankkia itsekin, että tää tuntuis vähän kodikkaammalta. Meillä on täällä siis keittiö, kylppäri, eteinen ja jokaiselle meistä kolmesta oma huone, joista isoimman sain minä, koska olin paikalla ensimmäisenä, hehee. Asun siis kahden ranskalaisen tytön kanssa, jotka on onneksi tosi kivoja tyyppejä, sillä mua vähän pelotti muuttaa ensimmäistä kertaa kimppakämppään.Yöpöydällä on aina pakko olla muistikirja, koska parhaat ideat ja lisäykset to do -listoille tulee aina, kun yrittää nukkua. Toi orvokki-mustikka-kivennäisvesi oli muuten yllättävän hyvää.

En saa laittaa mitään kuvia seinälle, mutta onneksi vuokraisäntä on ollut fiksu ja laittanut huoneeseen tähän tarkoitukseen ilmoitustaulun. Katsotaan kuinka nopeasti saan taulun täytettyä kaikenlaisilla lippusilla ja lappusilla.


Mäykkypatsasta ihastelin yhden liikkeen ikkunassa joka päivä ohikulkiessani, mutta liikkeessä ei ollut koskaan ketään paikalla, vain lappu ovessa, jossa pyydettiin soittamaan jos oli kiinnostunut ostamaan jotain. Koska vihaan vieraille soittamista yli kaiken, en tietenkään sitä tehnyt, vaikka mäyriksen olisin halunnutkin. Mutta sitten yksi päivä liikkeessä olikin joku paikalla ja mäyräkoira vaihtoi omistajaa ja istuu nyt mun kirjahyllyssä!


Karttakuvioinen arkku oli pakko ostaa, aivan hellyyttävä!

Kengät sisustuselementtinä... :D
Meillä kävi oikeasti aika hyvä tuuri kämpän kanssa, sillä täällä on hiljattain uusittu mm. keittiö ja kylppäri. Lisäksi keittiöstä löytyi kaikki tarvittava astioista kodinkoneisiin, joten pizzaleikkuria ja patalappuja lukuunottamatta ei tarvinnut hankkia mitään itse. Lisäksi sijainti on ihan hyvä, kulman takaa löytyy kauppa, koululle kävelee kymmenessä minuutissa ja rautatieasemalle viidessä. Lisäksi samalla kadulla on vielä tosi hyvä pizzeria...


2 comments:

  1. Eiks ne siellä Itävallassa harrasta näitä pizzaleikkureita ? :D muistaakseni ei ollu eka kerta kun sun kämpästä on se puuttunut :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jep, en ymmärrä, kuka ei muka syö pizzaa?!

      Delete

me loves comments