Monday, 9 November 2015

Pörröneule

Näin työttömänä mun ostokäyttäytyminen on muuttunut radikaalisti. Ennen saatoin shoppailla joka päivä, pyörähdin kotimatkalla Itiksessä tai naputtelin tylsällä tunnilla nettikaupasta kamaa ostoskoriin. Nykyään jokaista ostosta, joka maksaa yli vitosen, pitää harkita tosissaan. Tarvitsenko oikeasti tätä? Onko tämän kuun budjetissa varaa tähän? Oon sitä mieltä, että kyllä työtönkin voi shoppailla, mutta ei tietenkään mitään äärettömiä määriä tai kalliita juttuja. Ite oon ostanut viimeisen kuukauden sisällä vaan muutaman jutun ja nekin kirppareilta tai alesta pitkähkön harkinnan jälkeen. Haluanhan myös syödä jotain loppukuusta.


Sweater: H&M

Yksi must have -juttu oli tää pörröneule. Hoksasin ettei mun kaapissa ole yhtäkään mustaa neuletta, paitsi neuletakkeja ja jotain crop toppeja. Tän neuleen materiaali tuntuu ihanata, se on juuri oikean mallinen ja monikäyttöinen. Ja satuin saamaan siitä vielä muutaman euron alennusta, niin homma oli selvä.


//As I am currently unemployed, I can't shop as much as I used to, but of course I buy something small every now and then. This knit was a must have and I'm in love with it.

2 comments:

 1. Söpö paita! Itse kans ennen just tolla tyylillä aina ostelin kun vastaan tuli jotain vähääkään mielekästä. Pistin hetki sitte kaapista puolet kirppikselle ja totesin et puolest niistäkin vaatteista oli lähes käyttämättömiä ja hintalapullisia :D nyt kyl ihan eritavalla harkitsee et tarviiko tätä oikeesti ja tuleeko pidettyä :)

  www.satueventyr.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Joo jotenkin hävettää kun kaappia siivotessa löytyy aina noita hintalapullisia vaatteita.. :D Onneksi sain itekin just kirpparilla myytyä aika paljon pois.

   Delete

me loves comments