Saturday, 23 January 2016

Mansikka-halloumisalaatti

Tänään ulkona pyrytti niin valtavasti lunta, että tuli ikävä kesää. Ikävääni söin sitten lounaaksi kesäisen suosikkisalaattini. Oon käyttänyt viimeaikoina paljon hedelmiä ja marjoja ruuanlaitossa, salaattiin tulee ihan eri vibat, kun joukossa on vaikka mansikkaa tai viinirypäleitä. Olisin kaivannut salaattiin vielä tuoreita herneitä, mutta niitä ei tähän aikaan vuodesta oikein saa. Tänään söin salaatin sellaisenaan, mutta sen kaveriksi käy mainiosti vaikka kanapihvi!


Mansikka-halloumisalaatti

Salaattia
Mansikoita
Halloumia
Kurkkua
(Tuoreita herneitä)
Oliiviöljyä
Balsamicoa
Pippuria
Basilikaa

Paloittele kurkku ja mansikat. Sekoita oliiviöljy, balsamico ja pippuri. Paista ja paloittele halloumi. Asettele salaatti, kurkku, mansikat ja herneet lautaselle, kaada päälle salaattikastike. Anna halloumin jäähtyä vähän ja kippaa päällimmäiseksi. Ripottele päälle basilikaa. Syö.

Mikä on teidän suosikkisalaatti?//It's so cold outside that I needed something to remind me that summer will come soon, so I made this strawberry halloumi salad, for which you need strawberries, salad, halloumi, cucumber, olive oil, balsamic vinegar, black pepper and basil. I also like to throw in some fresh peas, but couldn't get my hands on any at this time of the year. Today I ate just the salad, but it also goes well with some grilled chicken.

2 comments:

  1. voi ku näyttää hyvältä!! mun on pakko tehdä tällaista salaattia ens viikolla ( eiku huomenna jo, koska nyt sitä tekee niiiin mieli) :D kiitos vinkistä :)

    ReplyDelete

me loves comments