Wednesday, 6 January 2016

My New Favorite Winter Outfit
Beanie: 2nd hand * Jacket: Zara * Sweater: Forever 21 * Necklace: KappAhl * Scarf: H&M * Jeans: Seppälä * Shoes: DinSko * Bag: PP-Berlin

Voin sanoa jo nyt valmiiksi, että tässä on yksi mun tämän vuoden lempiasuista ja lisäksi tykkään näistä lumisista kuvista hirveästi! Mulla ei ollut tänään aamulla oikein mitään ideaa, mitä laittaisin päälle, paitsi että pipo piti olla, koska hiusten värjäys on vielä vähän kesken... No kiireessä sitten nappasin päällimmäisen paidan kaapista ja yhdistin siihen mustat revityt farkut, koska ko. yhdistelmä ei vaan voi mennä pieleen. Asu näytti ensin vähän tylsältä, mutta onneksi korurasiasta osui ensimmäisenä käteen tämä upea lintukoru, jonka lisäämisen jälkeen olin jo melko tyytyväinen. Lähtiessä kietaisin vielä tuon valtavan huivin kaulaan ja tajusin vasta kuvia katsoessani, miten hyvin se sopi kokonaisuuteen.

Wieniinkin iski tällä viikolla viimeinkin talvi, lunta tuli yhdessä yössä aika reilusti, mutta luultavasti se sulaa jo viikonloppuna pois. Käveltiin tänään aamiaisen jälkeen tunnin lenkki lumisessa puistossa ja iltapäivä menikin sohvalla teetä lipittäessä. Kivaa kun on näin paljon vapaapäiviä, kun kaikki juhlapyhät osui keskelle viikkoa, mutta toisaalta tylsää, kun kaikki kaupat on kiinni. No, onneksi lauantaina pääsen Ainon kanssa shoppaamaan.. :D


//I can tell you already now that this outfit is one of my favorites this year. Simple and cozy but looks nice. So kinda perfect, I would say. The winter finally came to Vienna, let's see how long it lasts.

4 comments:

 1. Nice scarf :)
  BLOG M&MFASHIONBITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! :) It's pretty warm!

   Delete
 2. Sun takki on salee vaa siks auki kun se vetskari on rikki :'D ja hullu muija rikkinäisissä farkuissa pakkasessa, mullahan oli jo yks pvä leggarit housujen alla koska muuten jäätyy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänäänhän oli melkein lämmin! :D haha no ei onneks oo tästäkin takista rikki, se oli se vihree joka hajos

   Delete

me loves comments