Monday, 4 January 2016

New stuff

Pitkästä aikaa oon shoppaillutkin vähän. Edellisessä asupostauksessa näkyikin jo pari ostosta, tässä muutama lisää. Tän postauksen otsikko olisi voinut olla myös "Joululahjat minulta minulle" sillä niitähän nää joulun tienoilla ostetut jutut aina on, eikö? ;)

PP-Berlin (RAG)

Oon etsiskellyt kivaa gymbagia jo hetken, mutta nettikaupoissa valinnanvaraa on liikaa ja livenä ei oo tullut vielä tarpeeksi siistiä vastaan, kunnes kävelin uudenvuodenaattona RAGiin juuri ennen sulkemisaikaa ja siinä se oli! Olisi ollut vaikka mitä vaihtoehtoja näissä, mutta tatskatyylinen typy vei voiton 100-0.

Amazon 

Tää oli epäsuorasti joululahja mun vanhemmilta (eli "osta itselles jotain kivaa"-summa tilillä). Valokuvausinto nostaa taas päätään ja himoitsen uusia tarvikkeita, listalta löytyy mm. uusi jalusta, mutta aloitin salamasta. Yongnuon salama on vaan hinta-laatusuhteeltaan ykkönen, suosittelen lämpimästi.

H&M Home

Uusi kämppä kaipaa tietysti kaikkea kivaa sisustustavaraa ja vihdoinkin nää H&M:n ihanat marmorijutut oli alennuksessa! Tilasin vain kaksi lautasta, koska ihan ruokalautasina näitä tuskin raaskii käyttää, mutta tarjoilulautasiksi ne on täydelliset. Ja nään jo sieluni silmin tolla leikkuulaudalla erilaisia juustoja.. ♥


// A few things I bought last week! I found an extremely cool gym bag, ordered a flash from Amazon (amazing quality for such a low price btw) and these wonderful marble plates were finally on sale.

No comments:

Post a Comment

me loves comments