Thursday, 11 February 2016

Helsingin kirpputorit


Kuten edellisessä postauksessa jo mainitsin, käytiin Helsingin reissulla oikein kunnon kirpparikierroksella, ja koska multa kysytään tosi usein, mistä kirppareilta löytöni teen, sain siinä samalla idean esitellä teillekin Helsingin kirppiksiä. Listasin kierrostemmen kirpparien plussat ja miinukset ja pari kertaa mainittu hyvä valikoima on tietysti makuasia - mun kohdalla se tarkoittaa sitä, että kaupan on mun tyylistä vaatetta ja kirjoja.


DoM
Mannerheimintie 40
Ti-Pe 11-18 
La-Su 11-15

Dom on muuttanut uusiin tiloihin lähemmäs keskustaa ja kävin nyt ensimmäistä kertaa uudessa liikkeessä, joka on jonkun verran edellistä pienempi, mutta väljempi kuin edellinen, täyteen ahdettu liike. Valikoima on ihan hyvä, mutta tilat on tosiaan pienet.

+Sijainti
+Avoinna sunnuntaisin
-Pieni liikeKaivarin Kanuuna
Merikatu 3
Ti-Pe 10-18
La-Su 10-16:30

Kaivarin Kanuunassa kävin nyt ensimmäistä kertaa ja olin kuullut paljon kehuja. Joudun kuitenkin sanomaan, että olin hieman pettynyt, sillä hinnat olivat huomattavasti korkeampia kuin mihin olen tottunut (johtuu luultavasti korkeasta pöytävuokrasta), mutta toki tarjolla olikin enemmän merkkivaatteita. Liike on kyllä todella iso (ja aikamoinen labyrintti)!

+Iso
+Paljon merkkivaatteita
-Sijainti
-Korkeat hinnatPunavuoren Patina
Sepänkatu 11
Ti-Pe 10-19
La-Su 10-16

Punavuoren Patinaa voi vaan suositella, ihana tunnelma ja kaikkea kivaa somistetta (esim. postauksen alussa oleva nukke). Kaksi kerrosta ja ostosten jälkeen voi jäädä aulaan kahville. Palvelusta ekstraiso kunniamaininta!

+Hyvä valikoima
+Loistava palvelu
+Pullaa ja muita herkkuja tarjolla "kahvilassa"
+Paras sisustus ja tunnelmaKABOOM!
Albertinkatu 46
Ti-Pe 12-20
La-Su 11-18

Kaboomissa kävin edellisen kerran, kun se oli vielä Kalliossa ja silloin valikoima oli ehkä vielä vähän parempi, mutta ei se nytkään huono ollut! Hinnat ovat ehkä vähän korkeammat kuin mun suosimilla kirppiksillä.

+Hyvä valikoima
+Mukava palvelu
+Sijainti
-Hinnat hieman korkeammatKampin Kirpputori
Runeberginkatu 8
Ma-Pe 10-18
La 11-16

Uudehko kirppari, joka valloitti mun sydämen totaalisesti syksyllä. Kampin kirppikseltä ostan aina jotain! Lisäksi vein myös ennen muuttoa itse tavaraa myytäväksi; kauppa kävi hyvin ja pöytävuokra on kohtuullinen.

+Edullisin
+Hyvä valikoima
+Iso liike
+Hyvä palvelu
+Sijainti


Lisäksi mainitsen vielä erikseen yhden suosikkini, jossa emme tällä kertaa ehtineet käymään, nimittäin Itiksen (Puotinharjun) Fidan. Palvelu saa papukaijamerkin ja suosittelen erityisesti tsekkaamaan laajan kirjavalikoiman myymälän perällä! 

Onko nää kirpparit teille jo tuttuja? Löytyykö lisää suosituksia?


//Helsinki has a great variety of second hand / thrift shops. We checked out some of them, you can see the rating above! What do you think about second hand shops?

8 comments:

 1. Oi kirpparit on ihania! Espoon kirpparit on jo vähän nähty, seuraavaks taidan suunnata näihin sun suosittelemiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa et löyty uusia tuttavuuksia! Kerro sitten ihmeessä, mitä tykkäsit. :)

   Delete
 2. Kiva juttu!
  No eipä ole mulle tuttuja. Kaverit käy Kaivarin Kanuunassa ja kovin kehuvat. Itse lähinnä vien Fidalle (tai Fidan boxiin), mutta harvemmin ostan mitään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva että tykkäsit :) Joo mäkin olin kuullut tosiaan paljon hyvää, mutta oli vähän turhan kallista mun mielestä. Fidan boksiin mäkin mieluummin vien kun vaikka UFFille :D

   Delete
 3. Tosi hyvä postaus! Olenkin jo pitkään etsinyt kivoja itsepalvelukirppiksiä. Tästä oli paljon apua :))

  http://www.keepitsimple-sinirosa.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 4. Kanuunassa käy kauppa tosi hyvin, siksi oon ite suosinut sitä ;) Vaikka kyllähän se pöytämaksu kirpase... Yritän ite viedä niin paljon kerralla, että voi pitää hinnat "alhasempana" kuin keskitaso siellä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mäkin oon kuullut, että tavara menee kaupaksi! Tosiaan hinnat oli monilla aika korkeat, mutta toisaalta paljon siitä oli merkkituotteita, joista pyydetään muillakin kirppareilla enemmän.

   Delete

me loves comments