Saturday, 13 February 2016

Leather jacket seasonEnsimmäistä kertaa nahkatakki päällä tänä vuonna! Olis ollut varmaan jo aiemminkin päiviä, joina olisi pärjännyt nahkatakilla, mutta tänään oli jotenkin niin kevättä ilmassa, että valitsin tämän päivän sopivaksi ajankohdaksi luopua talviturkista. Tosin en ihan kokonaan, sillä kuten näkyy, nössöilin vielä vähän ja vedin takin päälle karvaliivin (jonka muuten nappasin kaverin kaapista). Tässä asussa on taas lempparit koolla - mun uudet ihanat Niket, jumppapussi ja kauan kaipaamani harmaa palmikkoneule.

Tämä viikko meni vauhdikkaasti, sillä aloitin tiistaina koulutuksen uudessa duunissa. Helmikuu kuluu siis rattoisasti luokkahuoneessa päntäten, ennen kuin pääsen tositoimiin. Vaikka kurssilla on tosi mielenkiintoista, niin päivät on pitkiä ja oli kiva riisua uniformu ja päästä viikonlopun viettoon. Tänään kävin Ainon ja sen poikakaverin kanssa syömässä ja shoppailemassa Mariahilfer Strassella, huomenna aion luultavasti retkottaa sohvalla koira sylissä.

Mitä tapahtuu siellä ruudun toisella puolella tänä viikonloppuna?


//The weather was so nice today that I decided that it is a good day to start the leather jacket season. However, I was a wuss and wore a faux fur vest over it. This outfit (again) includes all my current favorites - my new Nikes, the gym sack and the grey pullover that I was searching for for ages. 

This week passed incredibly fast - I started the training for my new job on Tuesday. The course is extremely interesting, but also exhausting, so I am happy that it is weekend and I can chill a bit. Today I went shopping with Aino and her boyfriend, tomorrow I am probably gonna relax the whole day at home. What are you up to this weekend?

4 comments:

 1. Replies
  1. Oi kiitos molemmista kehuista ja kivaa viikonloppua <3

   Delete
 2. Oi, ihana asu! Vitsit pitäis itsekin käydä ostamassa joku kiva nahkatakki, entisen möin kirppiksellä kun ei ollu yhtään mun tyylinen, muistutti enemmän bombertakkia. Mut anyways, eksyin ihan randomisti sun blogiin ja halusin vaan tulla kommentoimaan et oot tosi kaunis ja blogis ulkoasu on ihana♥ :-)

  littlewisher.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti ihanasta kommentista <3 Mun nahkatakki on jo ikivanha, itseasiassa vetoketjukin on jo rikki, mutta en henno luopua siitä... Toivottavasti säkin löydät ittelles jonkun kivan! :)

   Delete

me loves comments