Friday, 4 March 2016

Bathrobe
Muistan, kun näin vastaavan takin kaverilla ja mietin, että miks tolla on kylpytakki päällä. Sit katoin toisen kerran ja kelasin, että aika makee oikeestaan ja siitä lähtien katselin kaupoissa takkihyllyjä sillä silmällä, että josko mullekin löytyisi oma kylpytakkitakki. Lopulta mulla kävi tuuri ja takki irtosi 15eurolla New Yorkerin alesta. Miksi sitten halusin kylpytakin näköisen takin? Koska se on ohuempi, kuin tavalliset villakangastakit, mutta silti niin lämmin ja sen voi kietoa ympärilleen. Koska se tuntuu ihanalta päällä. Koska se on tarpeeksi pitkä peittämään pidemmätkin neuletakit alleen. Kertakaikkiaan mahtava takki siis, vaikka kaverit kutsuukin sitä kylpytakiksi.


//When I saw my friend wearing a similar coat for the first time, I wondered why she was wearing a bathrobe. But then I took a second look at the coat and decided that I want one too. I finally found mine at New Yorker a few weeks ago and the best thing is that I only paid 15€ for it! But why would I want to wear a bathrobe as a coat? Because it is extremely light but still so warm and I can just wrap it around myself. Because it is soooo comfy. Because it is long enough to be worn even with my longest cardigans. So it is a very nice coat, even if my friends call it a bathrobe.

2 comments:

 1. Tollaset takit on niin kivoja! :) vaikka itekkin kyllä alussa katoin aina välillä että onko jollain kylpytakki päällä ulkona :D

  fashionsituation.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo meinasin et jos vaihtais tohon jonkun nahkavyön vaikka niin ei tulis ihan niin pahat kylpytakkivibat.. :D

   Delete

me loves comments