Sunday, 27 March 2016

So many books, so little timeDavid Nicholls - Kaikki peliin
Tää kirja herätti mussa suuria tunteita, nimittäin turhautumista ja ärsyyntymistä, mutta muuta se ei sitten saanutkaan aikaan. Jaksoin sentään lukea sen loppuun, mutta se ei vaan ollut mun juttu. Jonkun muun mielestä kirja on varmasti hulvattoman hauska, mutta mua ei jaksanut naurattaa.

E. Lockhart - The disreputable history of Frankie Landeau-Banks
Mun on nyt valitettavasti sanottava, että tämä ei ollut läheskään niin hyvä kuin We were liars. Ei yllätyksiä, ei suurta loppuhuipennusta ja henkilötkään eivät tuntuneet kovin aidoilta. Kauniisti kirjoitettu, mutta muuten totaalisen keskinkertainen kirja.

Kathryn Stockett - Piiat
Piiat viihdyttää, mutta pistää myös miettimään. Suurella sydämellä kirjoitettu kirja, jota ei malttaisi päästää käsistään. Seuraavaksi pitää tsekata, onko leffa yhtä hyvä. 

Mika Waltari - Ihmiskunnan viholliset
Reilu 800 sivua Antiikin Roomaa, parempaa ei voi varmaan ollakaan. ♥ Vannotuneelle historiafanille siis juuri oikea kirja ja ei Waltaria todellakaan turhaan sanota yhdeksi parhaista suomalaisista kirjailijoista. Nyt tekis mieli lukea perään Sinuhe egyptiläinen uudelleen...David Nicholls - Starter for ten
This book seriously just annoyed me and I was barely able to finish it. Someone might find it funny, but it did not make me laugh at all.

E. Lockhart - The disreputable history of Frankie Landeau-Banks
I must now disappoint all We were liars fans: this book is unfortunately not nearly as good. It has no surprises or a good end, it is beautifully written but still just a mediocre book.

Kathryn Stockett - The Help
The Help entertains but also makes you think. It is a book written with love and it is a real page turner. Now I would like to see if the movie is as great..

Mika Waltari - The Roman
Over 800 pages (in English only 572!) about Ancient Rome - my dream come true. I am a huge history geek and therefore I loved this book. Also there is a reason why Waltari is considered to be one of the best Finnish writers ever. 

4 comments:

 1. Mä lainaan sen Sinuhen sulta! Ja ton E. Lockhartin kans! Luen parhaillaan Kaikki se valo jota emme näe, saat lainaan kun oon done;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo muista ottaa ne perjantaina!:D

   Delete
  2. Mä vaan testasin et tiiäks minä päivänä... xD

   Delete

me loves comments