Friday, 22 April 2016

Missing confidenceMun postaustahti on ollut viime aikoina hiljainen, eikä se johdu inspiraation, materiaalin tai motiviaation puutteesta, vaan puhtaasti itsevarmuuden puutteesta. Mulla on kansiot täynnä kuvia ja luonnoksia, mutta miksi postata mitään, kun tuntuu, että yksikään musta otettu kuva ei ole onnistunut ja tuskin mun tekstikään ketään kiinnostaa. Välillä mulle vaan iskee tajuton itsetuntokriisi, vaikka ulospäin se tuskin näkyykään. Saattaa olla päiviä, joina jo aamulla peilikuva tuntuu kamalalta, tai sitten kotoa lähtiessä fiilis on mahtava, mutta iltapäivällä kuljen peilin ohi ja säikähdän itseäni. Miksi se on niin uskomattoman vaikeaa tykätä itsestään? Mä en tiedä, mutta lupaan itselleni, että aion tehdä asialle jotain.

Postaan siis nämä asukuvat parin viikon takaa vihdoinkin tänne, vaikken niihin 100% tyytyväinen olekaan ja toivon, että selaillessani blogia muutaman kuukauden päästä katson kuvia uusin silmin, huokailen omaa typeryyttäni ja totean ne ihan kelvollisiksi.

//I haven't been posting so much lately, not because I don't have inspiration, motivation or enough photos, but just because of missing self-confidence. I have plenty of photos and drafts waiting to be released, but why post anything when you feel that none of the photos are good, you look crappy and nobody's interested in your text. I just sometimes have these massive self-esteem crisis, even though nobody would notice it on the outside. I might start crying just when I my mirror image in the morning or go out of the house feeling great and walk past a mirror later the same day and freak out. Why is it so hard to love yourself? I don't know, but I promise myself to do something about it. 

Meanwhile, I'm posting these outfit photos, although I'm not 100% satisfied with them and hoping that in a couple of months I will explore the earlier photos, see them through new eyes, curse stupidity and think that they are completely fine.


2 comments:

  1. Kivaa kun jaksat postailla! Sun blogi on yksi kivoimmista ja sun tyyli on inspiroiva! Luen aina kaikki sun tekstit koska ne on hyvin kirjotettu, mielenkiintosia ja niissä on ihana sävy ja fiilis <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi kiitos ihanasta kommentista! <3 made my day :)

      Delete

me loves comments