Wednesday, 18 May 2016

Sea Shells

Huh huh, viisi pitkää työvuoroa takana ja vihdoin vapaapäivä. Kämppä on kuin pommin jäljiltä ja pitäis hoitaa tuhat asiaa, mutta priorisoin blogin ensimmäiseksi. Kuvat on parin viikon takaa, kun vietettiin päivää Donauinselillä, eli Tonavan saarella (suomennos 10+). Päivä oli niin lämmin, että olkapäät tietenkin paloi. Sen jälkeen täällä ei oo helteitä näkynytkään, alkaa pikkuhiljaa ottaa päähän kun on niin kylmä, mun mielestä täällä kuuluis olla toukokuussa jo täys kesä! 

Kaikki merihenkiset jutut on joka kevät ja kesä mun lemppariasioita, kuten tästäkin asusta huomaa. Mun koruboksista löytyy merihevosia, simpukoita ja ankkureita joka lähtöön. Meinasin ensin laittaa merimiestyyliin sopien tummansinisen hameen, mutta lopulta päädyin tähän vaaleansiniseen, koska se oli pirteämmän näköinen. Oon myös ihan hulluna näihin mun uusiin valkoisiin sandaaleihin, veikkaan että ne tulee olemaan yhdet kesän käytetyimmistä kengistä.


//After five long days at work my flat is a mess and I have a gazillion things to do but first things first, blogging is way more important. These photos were taken two weeks ago when we spent the day on Donauinsel. It was such a sunny day that I obviously got sunburned. Lately it hasn't been that warm anymore, which I find annoying, since in my opinion the temperatures should already be more summer-like in May.

Nautical things are my all time favorites for spring and summer. My jewelry box is filled with sea horses, shells and anchors of all kinds. I considered wearing a navy blue skirt with the top, but ended up with the pale blue one as I find this combination more refreshing. I'm also totally in love with my new white sandals, you will be seeing them often this summer.

No comments:

Post a Comment

me loves comments