Monday, 26 September 2016

I'm back

Hi guys! Long time no see! The summer just flew by, does anyone know what happened? Just like every year, I'm not quite ready to let go of the summer heat, but on the other hand I'm extremely excited about autumn. And what comes to fashion, autumn makes me feel kind of relieved, because summer outfits just aren't my thing - I spent basically the whole summer in same denim shorts. That might also be the reason for my absence here in the blog. But a short break was probably just what I needed to feel more inspired and I feel like there are so many things I wanna tell you guys!

But first let me know what's new in your lives!

Hei vaan kaikille pitkästä aikaa! Tietääkö kukaan mihin kesä hävisi? Niin kuin joka vuosi, en tavallaan olisi vielä valmis päästämään irti kesähelteistä, mutta toisaalta syksy on kyllä ihana. Pukeutumisen kannalta syksy tuntuu helpottavalta, koska kesäpukeutuminen ei vaan oo mun juttu. Oon kulkenu lähestulkoon koko kesän samoissa kangaskengissä ja farkkushortseissa. Siinä ehkä myös syy siihen, etten oo pariin kuukauteen postaillut blogiinkaan mitään. Mutta pieni tauko tekee välillä ihan hyvää ja nyt tuntuu, että mulla on teille ihan hirveesti kerrottavaa!

Mutta kertokaa ensin mitä teille kuuluu!
2 comments:

 1. Kesä meni ja tuli jo hennot lumihiutaleet taivaalta. Vaikka kesä ei ollut ihan niin kuuma ja aurinkoinen, on kiva kun syksy on ollut lähes sateeton. Ihanat värit lehdissä, raikas ilma jne.
  Aamut on jo pimeitä ja kylmiä, hrrr.... .-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä sellanen lämmin, värikäs syksy tuntui jäävän kokonaan väliin tänä vuonna, tuli heti kylmää ja koleaa ja pimeää :( mutta ei sentään lunta vielä ;)

   Delete

me loves comments